Münchenbryggeriet i kvällsljus med båtar utanför den stora fastigheten.

Ludvigsberg 3 – mer känt som "Münchenbryggeriet" – intill Söder Mälarstrand i Stockholm är en av många fastigheter som Afa Fastigheter äger.

Om Afa Fastigheter

Flera av våra fastigheter är kulturfastigheter och landmärken i Stockholms innerstad. Vi verkar för ett Stockholm där människor ska kunna leva, arbeta och trivas. ​

Vi förvaltar och utvecklar fastigheter i ett långsiktigt hållbart perspektiv genom att ta ansvar för ekonomi, samhälle och miljö. Att förvalta fastigheter är vårt sätt att säkra viktiga ekonomiska tillgångar och samtidigt ta ett samhällsansvar. Ludvigsberg 3 – mer känt som "Münchenbryggeriet" – intill Söder Mälarstrand i Stockholm är en av många fastigheter som Afa Fastigheter äger.

Afa Fastigheter är en av Stockholms större fastighetsägare. Vi äger, förvaltar och vårdar ett stort antal fastigheter på centrala adresser främst i Stockholm. Vi är en del av ett landsomfattande trygghetssystem som många tar del av. Afa Fastigheter medverkar i att förvalta det stora förtroende som Afa För­säkring har byggt upp under många år. Med 5 miljoner arbetstagare och deras arbetsgivare i ryggen förvaltar och förädlar vi fastigheter till ett värde av ca 37 miljarder kronor. 

Vi verkar för ett Stockholm där människor ska trivas

Flera av våra fastigheter är kulturfastigheter och landmärken i Stockholms innerstad och våra kunder är alltifrån kvalitetshotell och globala tjänsteföretag till mindre entreprenörer. Vi har alla gemensamt att vi verkar för ett Stockholm där människor ska kunna leva, arbeta och trivas. 

Vi är en trygg och trovärdig samarbetspartner som finns inom gångavstånd till våra viktigaste investeringar – fastigheterna och våra kunder, hyresgästerna. Att förvalta fastigheter är vårt sätt att säkra viktiga ekonomiska tillgångar och samtidigt ta ett samhällsansvar. Det är också vårt sätt att värna kulturarv, miljön, det vackra och inte minst människorna.

Afa Fastigheter är en del av kapital­förvaltningen på Afa För­säkring.

Det här är Afa För­säkring

  • 9 av 10 är försäkrade genom jobbet.

  • Afa För­säkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet.

  • Våra för­säkring­ar är bestämda i kollektiv­avtal mellan arbets­marknadens parter och vi försäkrar människor i privat näringsliv, kommuner och regioner.

  • Afa För­säkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor.

  • En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön.

  • Afa För­säkring har cirka 650 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK.

Läs mer om Afa Försäkring